top of page

Werk is een groot deel van ons leven, it better be good!Q2 ligt bijna achter ons. Tijd voor een verslag. Maar niet financieel of iets dergelijks, maar kwalitatief inhoudelijk over wat de mens beroerd op het werk.


Werk is een groot deel van het leven. It better be good!


Regelmatig schrijf ik via LinkedIn over wat de mens bezighoudt in relatie tot het werk. Welke onderwerpen werden het meeste gelezen?


De drie meest gelezen stukjes gaan over oprechtheid. Verbinding. Loyaliteit. Bijgaand de links naar die schrijfsels, zodat je ze nogmaals kunt lezen.


Het lijkt zo eenvoudig, leiderschap. Telkens blijkt weer dat het zo makkelijk niet is, een cultuur creëren en onderhouden die ook gebaseerd is op authenticiteit. Bibliotheken zijn erover vol geschreven, over het aantoonbare, positieve effect van een authentieke cultuur op elke dimensie van resultaat. En toch hoor ik regelmatig tranentrekkende voorbeelden hoe het misgaat. Nog deze week vertelde iemand me over een volstrekt onnodige misser.


Weet je welkom om van gedachten te wisselen over het vinden en selecteren van authentieke leiders, of over het ontwikkelen en onderhouden van je eigen leiderschapstalenten.


 

Warme groet,

AegeComments


bottom of page