top of page
IMG_4030.jpeg

"Bij Aege heb ik niet het idee dat het om een transactie gaat."
- Frank Roerink -

ASSESSMENT

Specifiek, persoonlijk, transparant en respectvol.

Dat zijn sleutelwoorden bij onderzoek naar de waarde van de leider of het topteam en zijn individuele teamleden - en een visie op groei en ontwikkeling van de organisatie. Tot wel 60% van de waardecreatie is te herleiden tot de leider en het topteam. 

 

Aege onderzoekt de effectiviteit van het leiderschapsteam en zijn individuele teamleden. Zo wordt samen een visie gecreëerd op het groei- en ontwikkelingspotentieel van het team, passend bij de visie en doelen van de organisatie. Voor leiders interessant om te weten hoe hun topteam functioneert, maar nog interessanter voor externe partijen die voornemens zijn te investeren in een onderneming (topteam DD).

 

Aege beoordeelt alle betrokkenen aan de hand van een persoonlijk gesprek en een eventuele test, om helder te krijgen of iemand (nog) op de juiste plek zit binnen de organisatie. Vervolgens worden tijdens dit ontwikkelproces alle betrokkenen persoonlijk door Aege op zijn eigen, kenmerkende manier ondersteund.

 

Door zijn uitgebreide kennis van het bedrijfsleven én zijn mensenkennis en inschattingsvermogen weet Aege helder te verwoorden waarom iemand geschikt is voor een bepaalde rol of waar zich de pijnpunten binnen het team bevinden. Zodat gestructureerd en doelgericht gewerkt wordt aan de effectiviteit van het topteam.

Weet je welkom om van gedachten te wisselen.

Waarover je maar wilt.

MAIL.png
IPhone_Wit.png

Lees de gedachten van Aege over Assessment

Lees alle artikelen

Pijl.png
bottom of page