top of page

Werken aan de ontwikkeling van je leiderschap

Aege Steensma

Aege Steensma 

BrightHeads

Aege helpt mensen en organisaties te werken aan authenticiteit. Te werken aan een omgeving waarin mensen zich ontwikkelen, zodat de organisatie zal blijven groeien én bloeien. Allemaal gericht op het vinden én versterken van authentiek leiderschap.

 

Als executive search consultant helpt Aege bij het vinden en selecteren van de juiste leiders.

Als executive coach helpt hij leiders te werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en evenwicht, aan hun effectiviteit en plezier in het leiderschap. Hij ondersteunt organisaties bij het selecteren en vinden van interim-managers, en door middel van assessments beoordeelt hij het functioneren en het toekomstperspectief van leiders.

Allemaal op zijn eigen manier – persoonlijk, betrokken, vertrouwelijk, gestructureerd en doelgericht.

Aege Steensma mailen
Aege Steensma bellen
LinkedIn Aege Steensma

"Aege weet goed scherp te krijgen wat de onderneming echt nodig heeft, hij voegt echt iets toe."
- Frank Roerink -

VINDT AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

BrightHeads | Executive Search

Uitzonderlijk leiderschap is niet vanzelfsprekend in elke organisatie succesvol leiderschap. Het is de samenhang tussen kwalificaties, persoonlijkheid, visie en context die een leider uitzonderlijk maakt.

Aege helpt cliënten inzicht te creëren in wat binnen de context nodig is voor het leiderschapsteam. Hij daagt uit met onverwachte standpunten en vragen. Hij kijkt verder dan het voor de hand liggende en begeleidt zijn opdrachtgevers en kandidaten persoonlijk.

Executive Search
BrightHeads | Interim Management

Goede interim-managers bewaren rust tijdens veranderprocessen, beheersen crises, hebben overzicht en hakken knopen door waar anderen dat niet kunnen. Ze zetten onder druk een nieuwe richting uit, implementeren de consequenties daarvan en motiveren het team. Zodat een volgende leider met het team kan bouwen aan een inspirerende en vruchtbare toekomst.

Aege heeft voor elke situatie een passende interim-manager.

Om bij te dragen aan rust en direct waarde te creëren.

Interim Management
BrightHeads | Succession & Family Business

Een succesvol familiebedrijf – voor nu en volgende generaties.

Om dit te bereiken moeten alle betrokkenen elkaars rollen respecteren. En precies daar zit de gevoeligheid van zo’n traject. Want om een familiebedrijf vruchtbaar te houden – of (weer) te maken, is het soms noodzakelijk dat rollen verschuiven. Bijvoorbeeld van leider naar aandeelhouder – of andersom.

Aege luistert, voelt aan en ondersteunt. Zo blijven alle familieleden betrokken en behouden bedrijven hun (familie)kracht.

Succession & Family Business

VERSTERKT AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

BrightHeads | Executive Coach

Iemand die luistert, kritische vragen stelt en inspireert. Voor innerlijke reflectie en ontwikkeling.

Coaching door Aege draait om het formuleren van je eigen vragen én daarop zelf het antwoord vinden. Hij ondersteunt om tot de essentie te komen. Een persoonlijk coachingstraject passend bij de individuele behoefte.

Een evenwichtige en effectieve leider is het fundament van een succesvol leiderschapsteam.

Coaching
220925_LOGO_BH_wit.png

Gericht, transparant en respectvol.

 

Dat zijn sleutelwoorden bij onderzoek naar de waarde van de leider of het topteam en zijn individuele leden. Met een visie op de groei- en ontwikkelpotentie binnen de organisatie. Zo beoordeelt Aege een leider of team.

 

Aege gaat het gesprek aan (eventueel ondersteund door een test) en onderzoekt op persoonlijke wijze of alle betrokkenen op de juiste plek zitten, of er pijnpunten zijn en wat het toekomstperspectief is.

Assessment

Meld je aan voor de nieuwsbrief 'thoughts on leadership'

Ik ontvang de nieuwsbrief graag in het

Bedankt voor het aanmelden!

Weet je welkom om van gedachten te wisselen. Waarover je maar wilt.

Mail to Aege Steensma
LinkedIn Aege Steensma
bottom of page