top of page

Samen bouwen we aan de kwaliteit van jouw topteam

- Vindt en versterkt authentiek leiderschap -

VERSTERKT AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

Streep_wit.png

"‘Het is een persoonlijke en het is een menselijke aanpak. Aege brengt persoon en organisatie bij elkaar."

- Rutger Arisz -

AegeSteensma.jpeg
Streep_wit_dun.png

Aege helpt mensen en organisaties continu te werken aan authenticiteit. Een omgeving waarin mensen zich ontwikkelen, zodat de organisatie zal blijven groeien én bloeien.

Als executive search consultant helpt Aege bij het vinden en selecteren van de juiste leiders. Als executive coach helpt hij leiders te werken aan

hun persoonlijke ontwikkeling en evenwicht, aan hun effectiviteit en het plezier van het leiderschap. Hij ondersteunt organisaties bij het selecteren en vinden van interim-managers. Met assessments

beoordeelt hij het functioneren en het toekomstperspectief van leiders.

 

Allemaal op zijn eigen manier – persoonlijk, betrokken,

vertrouwelijk, gestructureerd en doelgericht.

MAIL_blauw.png
IPhone_Blauw.png
LinkedIn_Blauw.png

"Aege weet goed scherp te krijgen wat de onderneming echt nodig heeft, Aege brengt echt wat extra’s."

- Frank Roerink -

VINDT AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

Streep_wit.png

Delicate, complexe situaties benaderen door te luisteren, vragen te stellen, samen te evalueren.
Samen, stap voor stap, zoeken naar wat het antwoord zou kunnen zijn.

221002_LOGO_BH.Bluepng.png

Uitzonderlijk leiderschap is niet per definitie succesvol leiderschap. Het is de samenhang tussen die kwalificaties, persoonlijkheid en visie die van een leider een uitzonderlijke leider maken.

Aege begeleidt zijn opdrachtgevers en kandidaten persoonlijk en helpt hen inzicht te creëren in wat zij nodig hebben binnen hun leiderschapsteams. Hij daagt hen uit met onverwachte standpunten en vragen en kijkt verder dan het voor de hand liggende. Read more

221002_LOGO_BH.Bluepng.png

Goede interim-managers bewaren rust tijdens veranderprocessen, beheersen crisissen en hakken knopen door waar anderen dat niet kunnen. Ze zetten onder druk een nieuwe richting uit, implementeren de consequenties daarvan en motiveren het team. Zodat een volgende leider met het team kan bouwen aan een inspirerende en vruchtbare toekomst.

Aege heeft voor elke situatie een passende interim-manager. Om bij te dragen aan rust en het direct creëren van waarde.

221002_LOGO_BH.Bluepng.png

Een succesvol familiebedrijf – voor nu en volgende generaties. Waarbij alle betrokkenen met alle respect weten hoe de rollen zijn verdeeld. En precies daar zit de gevoeligheid van zo’n traject. Want om een familiebedrijf (weer) vruchtbaar te maken, is het soms noodzakelijk dat rollen verschuiven. Bijvoorbeeld van leider naar uitsluitend aandeelhouder – of andersom. Door goed te luisteren, aan te voelen en te ondersteunen blijven alle familieleden betrokken. Zo behouden bedrijven in handen van een familie hun (familie)kracht.

VERSTERKT AUTHENTIEK LEIDERSCHAP

Streep_wit.png

Gestructureerd samenwerken met een coach is zinvol voor leiders die zich realiseren dat de mens nimmer klaar is met de eigen ontwikkeling. Coaching helpt je kracht uit dit proces te halen.

221002_LOGO_BH.Bluepng.png

Elke leider heeft iemand nodig die luistert, vragen stelt en inspireert. Coaching door Aege is gericht op het formuleren van je eigen vragen én daarop zelf het antwoord te vinden. Door zijn persoonlijke benadering, vermogen om te luisteren, aan te voelen en inzichten te geven weet hij tot de essentie te komen van wat een leider nodig heeft.[ZvT1]  Een persoonlijk coachingstraject passend bij je eigen behoefte. Want; een evenwichtige en effectieve leider is een hoeksteen voor een succesvol topteam.

 [ZvT1]Ik zou dit stuk wel laten staan, omdat anders niet direct duidelijk is tot welke essentie er gekomen kan worden

221002_LOGO_BH.Bluepng.png

Gericht, transparant en respectvol onderzoek naar de waarde van het leiderschapsteam en haar individuele teamleden – met een visie op de groei- en ontwikkelpotentie van de organisatie. Dat is volgens Aege dé manier om een leiderschapsteam te beoordelen. Door met elkaar het gesprek aan te gaan en zo op persoonlijke wijze onderzoeken of alle betrokkenen op de juiste plek zitten, wat de pijnpunten zijn en wat het toekomstperspectief is.

THOUGHTS ON LEADERSHIP

Streep_wit_dun.png

Monthly I share my views on leadership .... 
(voorbeld tekstje )  

See below an overview of my latest newsletters of choose a topic of your interest to discover more mailings. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief 'thoughts on leadership'

I wish to receive updates in:

Bedankt voor het aan

Weet je welkom om van gedachten te wisselen.

Waarover je maar wilt.

MAIL_blauw.png
IPhone_Blauw.png
bottom of page